Een eerste indruk

 

Omgeving

Aan de rand van het dorp Alphen aan een doodlopend weggetje ligt de boerderij van Riet van Gils. Het is een onvervalste Brabantse langgevelboerderij met vanuit de B&B's het grootste deel van het jaar een schitterend uitzicht over de velden. In de zomermaanden kun je heerlijk beschut door het maisveld op je privéterras zitten.

Onze faciliteiten

We hebben de beschikking over twee B&B's

U kunt zelf uw kopje koffie of thee zetten en er is in beide B&B's een mogelijkheid om zelf te koken.

Parkeren kunt u voor de deur. Onze boerderij is volledig rookvrij. Huisdieren eventueel in overleg. Wij beschikken over een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Het is mogelijk om fietsen te huren in het dorp.

B&B Akkerwinde is geschikt voor 2 tot 3 personen.

akkerwinde2akkerwinde

Dit appartement ligt op de begane grond en is volledig rolstoel doorgankelijk. Er is een eigen ingang en u heeft de beschikking over een eigen terras. U heeft een woonkamer/keuken met aparte slaapkamer en een eigen badkamer met toilet. De slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, er kan een opklapbed of kinderledikantje bijgeplaatst worden. De keuken bevat een koelkast, kookplaat, vaatwasser, oven en magnetron, tevens zijn een TV, radio en wifi aanwezig.

 

 

B&B Korenbloem is geschikt voor 2 personen.

Korenbloem1Korenbloem2

Deze studio met woon- en slaapgedeelte ligt eveneens op de begane grond en heeft een eigen badkamer en toilet. Het woongedeelte bevat een keukenblok met koelkast, kookplaat en oven. Tevens zijn een TV, radio en wifi aanwezig. Het slaapgedeelte bevat twee 1-persoons boxspring bedden.

De omgeving

De B&B ligt in de grensstreek met België. Het is een geweldige omgeving om te fietsen en te wandelen. De landgoederen de Hoevens, Nieuwkerk, Gorp en Roovert en de Utrecht rijgen zich aan elkaar, deze gaan moeiteloos over in de bosrijke Belgische Kempen waar u natuurlijk ook kunt genieten van de Vlaamse gastvrijheid, de frieten en de terrasjes. Er lopen diverse wandel- en fietsroutes langs onze boerderij. Er ligt een golfbaan op 5 km en een visvijver op 500 mtr afstand.

Wilt u liever attractieparken bezoeken dan kan dat ook: Safaripark Beekse Bergen ligt op een paar kilometer afstand, de Efteling en Bobbejaanland binnen een cirkel van 25 km maar ook een historische stad als Breda of Bourgondisch Turnhout zijn de moeite waard om een bezoek te brengen. Kortom onze omgeving heeft u veel te bieden. Voor extra informatie zie ook onze flyer.

Prijzen en voorwaarden

De huurprijs van B&B "Korenbloem" is € 75,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt.

De huurprijs van B&B "Akkerwinde" is € 85,00 per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.

U heeft ook de mogelijkheid om een lunchpakketje bij te bestellen. Wilt u geen ontbijt dan betaalt u voor 2 personen € 15,00 per nacht minder. Huisdier eventueel in overleg, wij brengen dan wel schoonmaakkosten in rekening.

U kunt de B&B ook voor een korte periode als appartement huren, neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op.

U bent bij aankomst welkom 's middags vanaf 15.00 uur, op de dag van vertrek vragen wij u uit te checken voor 11.00 uur. Graag ontvangen wij uw betaling contant bij aankomst.

Mocht u nog een vraag hebben die u tijdens uw verblijf in onze B&B vervuld wilt hebben??? Wij huldigen de spreuk: “het onmogelijke doen wij meteen, wonderen duren iets langer”.

Contact gegevens

Eigenaar

 

Riet van Gils
Boslust 5
5131 BV ALPHEN (N-Br)
013-5343101 of 06-30701144
BenBBoslust@gmail.com
www.BenBBoslust.nl